Skip to content

Terms of Trade

Generelle oplysninger

Silver Needle Bar
CVR-nr. 42202932
Lauravej 20, 2. th., 2500 Valby
nicklas@silverneedlebar.com
+45 31 10 40 38

Webshop

Der kan afgives ordre på vores webshop 24 timer i døgnet.

Priser

Alle priser er Inkl. Moms

Betaling

Vi modtager betaling via Visa og Mastercard

Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

1-3 arbejdsdage fra ordremodtagelsen.
Leveringsbetingelsen: “Fragtfrit leveret” dækker levering til kantsten.

Levering fra. Kr. 49,00.
Ordre over kr. 500,00 kan fragtfrit leveres.

Fragt og gebyr beregnes ved betaling.

Dataregistrering & Persondataforordningen

Oplysninger om vores kunder er det der kaldes ” telefonbogsoplysninger ” cvr, navn, adresse, mail, telefon alt sammen data der er tilgængelige på cvr.dk. Vores oplysninger er I lavrisikoområdet, og vi er ikke databehandler men dataansvarlig.

Vi gemmer de oplysninger, som du taster ind når du opretter dig som kunde hos silverneedlebar.com. Det er oplysninger om navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer, e-mail adresse, CVR nummer og firmanavn samt oplysninger vedr. dine bestillinger. Vi gemmer ikke oplysninger om kortnummer eller andre følsomme oplysninger.

Vi har behov for disse oplysninger og registrerer og videregiver derfor de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne holde dig informeret om dine bestillinger, og for at kunne levere varerne til dig. Personoplysningerne registreret hos Silver Needle skal opbevares i 5 år ifølge bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Alle oplysninger behandles dog fortroligt og i henhold til persondataforordningen.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på silverneedlebar.com er Silver Needle Bar

Som registreret hos Silver Needle, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og har du henvendelse i den forbindelse, så er du velkommen til at kontakte os på e-mail: nicklas@silverneedlebar.com

Cookies

På Silverneedlebar.com anvender vi sessionsbestemte cookies til at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du er på vores hjemmeside.

Vi bruger også logstatistik på Silverneedlebar.com. Dette betyder, at et statistik-system opsamler information, der giver et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores hjemmeside har haft, hvor de kommer fra osv. Vi anvender logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet.

Dataansvarlig for Silverneedlebar.com er Silver Needle Bar

Vi ser frem til at handle med dem og har De spørgsmål til vores handelsbetingelser

Er De velkommen til at kontakte os på nicklas@silverneedlebar.com

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til nicklas@silverneedlebar.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Lauravej 20, 2. th.
2500 Valby

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Lauravej 20, 2. th.
2500 Valby

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte nicklas@silverneedlebar.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Silverneedlebar.com
Lauravej 20, 2. th.
2500 Valby
E-mail: nicklas@silverneedlebar.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 22.07.2021